9 Eylül 2012 Pazar

PKK'nin Dostu Bizim Dusmanimizdir!


Öncelikle şunu söylemek istiyoruz ki medyada "biz onları kovduk" şeklindeki haberler tamamen gerçek dışıdır. soL haber portalı araştırmadan yalan haberler yaptı, DEFALARCA uyardık yine devam ettiler. En son THY olayında da aynı hatayı yaptıkları için dün 10 dakikalığına servislerini devre dışı bıraktık. Yaptığımız eylemleri direk redhack yaptı şeklinde sitelerine taşıdılar. Dün olan ise sabrımızı taşırdı.. 10 dakikalık servisi devre dışı bırakma girişimimiz sonucunda kendi personelinin Varnish adlı önbellekleme sisteminde yaptığı hata sonucu 6 saat boyunca kapalı kaldı. Sonra da faşistlik olarak nitelendirdiler.

Bakın biz geçen sene Anonymous içinde zaman zaman aktif rol oynadık. Bu sene ise daha aktiftik. Bu yılın başlarında olaya Digiturk'e saldırarak başladık. Bu saldırımızdan önce @unnamed_anarchy BTK'yı hackledi. Bilgileri bizlerle paylaştı. Biz de onları yayınladık, sonrasında Digiturk'e saldırdık. Daha sonra redhack Ankara emniyetini hackledikten sonra popüler olmaya başladı. Bizim onlarla tanışıklığımız geçen seneye dayanıyor. Hatırlarsanız Anonymous Türkiye'deki sansürü protesto etmek için mesaj yollamıştı. Redhacktekiler de oraya gidip Anonymous adına her yere açıklama yapıyorlar arada da redhack adını kullanıyorlardı. Çünkü Anonymous'un medyada popülerleşmesi redhack'ın adını duyurması için iyi bir fırsattı. Bakın onların yaptığı bir haber: http://www.kizilyildiz.org/2011/06/anonymousdan-redhacke-selam-kavgaya.html ...Bu sansür olayının olduğu günlerde devamlı Anonymous'tan yararlanarak Türkiye ayağını kendileri almak istediler. Biz de o sırada elimizde olan bir kaç site açığını Anonymous IRC sunucusunda ki anonimlerle paylaşmak istedik. Guvenliweb.org.tr de ve Milli Eğitim Bakanlığı'nda açık bulmuştuk. O aralar IRC sunucusundaki bu kişilerin redhack olduğunu bilmiyorduk, sonradan öğrendik bunu. Eylem oldu bitti, redhack kendi IRC kanalına çağırdı bizi. Biz de bir süre orada muhabbet ettik takıldık, sonra inci sözlük'te açık bulmuştuk. O aralar da inci sözlük redhack'ın sayfalarında küfürlü paylaşımlar yapmıştı. Biz de bu nedenle yönetim paneline girip bütün moderatörleri sildik, mesaj olarakta devrim başlasın, artık küfür etmeyin gibi şeyler paylaştık. Bakın bu da haberi; http://www.kizilyildiz.org/2011/07/incisozluke-redhack-uyars.html

Bu olaydan sonra redhack Adnan Oktar'ın sitelerini hackledi. Bir süre ortadan kaybolduk, hiç bir şekilde iletişime geçmedik. Bir kaç ay sonra tekrar IRC kanalına girip dostlarımızı görmek istedik. O arada bir kaç kişi tartışma başlatmıştı. Redhack'i pkklı olarak suçluyorlardı. Bu nedenle bu elemanlar kovuldu ama redhack bu iddiaları "lanet olsun pkk" bile demeden oradaki insanları iki kişiyi atarak üzerinden atmaya çalıştı. Bundan sonra hiç bir şekilde redhack ile bağ kalmamıştı. Ama BTK'nın @unnamed_anarchy tarafından hacklenmesi onların da dikkatini çekti. Sonra onlar da emniyeti hackledi. Bu arada iki grupta tekrar birbirine yakınlaşma başladı. Redhack her gün devlet sitelerinde açık ararken biz de olayları izliyorduk. En son silahlı örgüt sayılmaları bizi de kızdırdı, bunun sonucunda video hazırlayıp destek planı çıkardık (http://www.youtube.com/watch?v=avEN9FC85rE). Bu duyurudan sonra emniyet başta olmak üzere bir çok kamu kurumuna saldırı düzenledik (http://www.ntvmsnbc.com/id/25322296/)

Buraya kadar her şey iyi, güzel.. Sonra serbest olarak eylem yapalım dedik. Melihgokcek.com'a saldırdık sonra bir baktık ki redhack Melih Gökçek saldırısını üstlendi. Özel mesaj yoluyla bu olayı tartıştıktan sonra bize hedef göstermelerini istedik ve Sağlık Bakanlığı'nı hedef gösterdiler, o aralar zehirli süt olayı vardı (http://www.cnnturk.com/2012/bilim.teknoloji/teknoloji/05/03/anonymous.saglik.bakanliginin.sitesini.cokertti/659688.0/index.html). Sonra da MİT, Zaman gazetesi gibi yerlere saldırdık. Anonymous redhack isbirligi diye olay geçti. Buna karışmadık. Sonra biz CIA ve Interpol'e saldırdık yine bazı yerler olayı redhack yaptı gibi geçti. Olayı Türkiye'de Hürriyet, dünyada ise RT News, CNN İspanya - Meksika gibi siteler duyurdu (http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/20501544.asp - http://rt.com/news/anonymous-cia-interpol-down-702/)

Bu zamana kadar biz gerçek Anonymous'uz, redhacke göre bizden alası yok.. Sonra THY grev yaptı, @unnamed_anarchy THY'nin internet sitelerini grev boyunca kapalı tuttu. Bu olay basına redhack THY'yi hackledi şeklinde geçti. Twitter'dan da yüzsüzlük yaparak olayı üstlendiler (@unnamed_anarchy twitter hesabına bakarsanız tartışma hala duruyor) Ama olay şöyle oldu; redhack Almanya olayı duyurmak istedi, o arada herkes redhack yaptı dedi. Redhack'de twitterdan hacklendiğini açıkladı (hack?!). Sonra bu konu hakkında tekrar tartıştık, redhack Almanya redhack'ın olayı yapmadığını itiraf eden bir twit attı. Ama olay yine redhack'e kaldı. Neyse bunu da geçtik, redhack ile twitter DM üzerinden konuşuyorken bizim medya ile aramız olmadığı için onlara duyursunlar üstlenmesinler diye arada DM atıyorduk (http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1089494&CategoryID=77).

Artık bu kadar olay ipleri kopardı. Kendilerine @TurkeyAnonymous diye hesap açarak, kendilerine destek istediler :) Olayı öyle yansıttılar. Medyanın da abartmasıyla olay Twitter'da yayıldı. Sonra ÖSYM ve emniyete DDOS atmaya çalıştılar. DDOS beğenmiyorlar sözde.. Biz network ve hacking bilgilerimizi küçümsemeyin, biz kullanmaya üşenip sadece denk gelirse gerekeni yaparken onlar bütün gün devlet sitelerinde her subdomainde açık arıyorlar. Aynı hassasiteyi keşke pkk sitelerine de gösterselerdi. Dışişlerinde açık bulan redhack bu eylemde @unnamed_anarchy'e selam çakalım dedi, onlar da kimseye muhtaç değiliz diyerek bunu reddettiler. Redhack burada kendini suçlu gibi hissettiği için bu teklifi yaptı. Biz de geçen günlerde Gaziantep'teki hain saldırıyı kınamak için DDOS ile pkk'nın tüm resmi sitelerine saldırdık (http://www.stargazete.com/guncel/pkk-sitelerine-saldiri/haber-671156). Bu sırada redhack resmen ölü taklidi yaparak olayı görmezden geldi. Sonra biz grev hakkını kullanmak isteyip, protesto yaptığı için işten atılanlara destek vermek amacıyla THY'ye saldırdık. Bu saldırıyı redhack bizim adımızı vermekten çekinip "Anonymous'a bağlı bir grup thy'yi çökertti" diye twit attı. Dün soL haber portalı olayı yine redhack yaptı diye yazınca biz de yeter artık dedik 10 dakika boyunca saldırdık. Çünkü eski yalan haberi aynen kopyala/yapıştır yapmışlardı. Sitelerine saldırınca redhack deliye döndü, Hürriyet'e bizi hedef alan açıklamalar yaptı. Olayların hepsi bu. Kendini çok büyük hacker olarak tanımlayacak kadar yüzsüz ve megalomanlar. Biz onların ekibinde HİÇ BİR ŞEKİLDE yer almadık, sadece yardım ettik. Biz ne sağ görüş taraftarıyız ne de sol görüş. Biz iki elimizi de kullanabilen özgür düşünen insanlarız. Kendi tabirimizle uzaylıyız.

Bugüne kadar hep duygularımızla hareket ettik. Kendimizi hiç bir zaman kurallarla kısıtlamadık. Olayları anlamaya çalışırken empati kurduk. Bu yüzden pkknın resmi sitelerine saldırı yaptık.




Ama redhack abdullahocalan.net, hezenparastin.com, sehid.org, pkkonline.com gibi sitelere masum kürt halkımızın sitesidir diyor. Bu kardeş kürt halkına yapılmış büyük bir hakarettir ve oğlunu askere gönderen kürt anneye yapılan bir saygısızlıktır. Evet pkk sitelerine saldırdık, pkk'ya saldıranlar faşist ise biz faşist olmayı göze alıyoruz. Pkk'dan da hiç bir şekilde korkumuz yoktur. Olnara yapacağımız saldırılar gidererek artacaktır, hatta bu saldırılarımız gerçek hayata da yansıyacaktır! Redhack gibi pkk yandaşları, bize twitterda masum sol görüşlüymüş rolü oynayan çocuklar, sözde halkı savunan terör yandaşı kişileri ifşa etmemiz yakındır. Hangi halkı savunuyorlar belli bile değil. Sadece gizliden pkk'ya destek veriyorlar (pkk saldırımızda verdikleri cevap ve açıklamalarındaki kürt halkının sitesi lafı bir örnek) amaçları popüler olmak, bunu her saldırıdan sonra gazetecilere attıkları DM ve twitlerden görebilirsiniz. Şimdi de bize hiç bir bilgisi olmayan kişiler diyorlar. Yaptıkları 1 ddos saldırısı dışında diğer tüm saldırılarını biz yaptık onlar üstlendiler. Evet Anonymous'un içinde hiç bir network bilgisi olmayan kişiler de mevcut ve redhack bu kişilere de hakaret ediyor. Ama şöyle bilinsin ki, sadece THY saldırımızda THY'nin uğradığı zarar tam 400 bin lira.. Ondan önce de @unnamed_anarchy 1 milyon dolar civarında zarara uğratmıştı. Bunu küçük gördükleri DDOS saldırısı ile başardık ve diyoruz ki DDOS hack değil bir protesto biçimidir. Küçümsenemeyecek kadar tehlikeli bir saldırı tipidir. Bizim şuan ki kadromuzdan redhack'in haberi bile yok, 1.5 yıl önceki olayları ve kişileri düşünerek yazılar yazıp atıp tutuyorlar. Nasıl olsa olayı anlamayan kişiler ve basın arkasında.. Bizim yaptığımız sadece pkk'yı sanalda bozguna uğratıp, thy'nin çıkarılan işçilerine destek vermekti. Biz konuşmak yerine icraat yapmayı tercih ediyoruz. Zaten üç dört subdomain hacklediler ve basının şişirmesiyle kendilerini bir g-hot olarak görmeye başladılar. Aramızdaki son olayı bilmeyen Anonymous üyesi kişilerin hesaplarına yanlış bilgi aktarıp RT attırarak bizi yenilgiye uğratmaya çalışıyorlar. Aynı şeyi @YourAnonNews arkadaşımıza da yedirip RT attırmaya çalıştılar ama başaramadılar. Dünyanın en iyi hackerlarıyız diyorlar, unutmayın ki bir hacker hiç bir zaman kendini övmez.